ADAG
2-4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
65
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 20 g ssamjang
- 20 g gochujang
- 15 ml szójaszósz
- 15 ml szezámolaj
- 15 ml méz
- 5 ml rizsborecet
- 454 g marhahús, 38 mm-es darabokra vágva
- 2 fa nyárs, félbevágva
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a ssamjangot, gochujangot, a szójaszószt, a szezámolajat, a mézet és az ecetet egy tálban.
2. FORGASSUK meg a felszeletelt húst a pácban és hagyjuk benne 1 órán keresztül.
3. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. FŰZZÜK fel a húsdarabokat a nyársra és tegyük bele az előmelegített sütőbe.
5. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!