Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Körömpörkölt

Körömpörkölt hozzávalói:

- 2300 g köröm

- 980 g csontozott csülök

- 350 g sertés farok

- 420 g friss paradicsom

- 320 g csemege paprika

- 80 g paradicsompüré

- 80 g darált paprikakrém

- 4 nagy fej vöröshagyma

- 8 - 9 gerezd fokhagyma

- 1 evőkanál sertészsír

- 2 teáskanál erdélyi só

- 1 teáskanál őrölt feketebors

- 3 púpos teáskanál édes nemes pirospaprika

- 1 félpúpos teáskanál őrölt kömény

- 1 csapott teáskanál szárított morzsolt Chili paprika

- 500 ml víz

A pörkölt alap elkészítése után ami 10 percet vett igénybe, pressure cook üzemódban készült az étel 90 percig. Ha gondoljátok készítsétek el, és legyetek részese ti is ennek a végtelenül finom körömpörköltnek. Igény és ízlés érint még az ételbe belefőzhető 1 - 2 darab babérlevél is, én nem szoktam hozzáadni ennél az ételnél. Az étel több napra is megfőzhető, de szigorúan ez alatt hűtőben tárolandó! ( 3 - 5 C fok ) Abban az esetben ha a krumplit is hozzá szeretnéd adni, az idő lejárta után ugyanezen a programon újra indítva, még 10 percet hozzá lehet adni!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link