Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kovászos sokmagvas rozskenyér

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc

SÜTÉS
30-60
perc

HOZZÁVALÓK

  • 450 g teljes kiőrlésű rozsliszt
  • 4,25 dl víz
  • 100 g kovász
  • 10 g só
  • 100 g magkeverék

ELKÉSZÍTÉS

1. Keverjük össze a lisztet a vízzel és hagyjuk állni 15 percig

2. Keverjük hozzá az aktív kovászunkat, a magkeveréket és a sót

3. Dagasszuk 5 percig,formáljunk belőle labdát majd hagyjuk pihenni 15 percre

4. Hajtogassuk a tálban a labda négy csücskét egymásra, hogy levegőt zárjunk a tésztába és újabb 15 percre hagyjuk pihenni

5. Tegyük rizslisztezett formába és egy éjszakára tegyük a hűtőbe lefedve

6. Vegyük ki a hütőből és tegyük a tészát az AIRFRYERBE , majd öntüsk egy fél deci vizet a kosárba

7. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 15percre és süssük meg a kenyeret

8. Csökkentsük a hőfokot 200 fokra AIRFRY üzemmódon és süssük további 30 percig a kenyeret

9. Hagyjuk kihűlni a kenyeret

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link