ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc
SÜTÉS
30-60
perc
HOZZÁVALÓK
- 450 g teljes kiőrlésű rozsliszt
- 4,25 dl víz
- 100 g kovász
- 10 g só
- 100 g magkeverék
ELKÉSZÍTÉS
1. Keverjük össze a lisztet a vízzel és hagyjuk állni 15 percig
2. Keverjük hozzá az aktív kovászunkat, a magkeveréket és a sót
3. Dagasszuk 5 percig,formáljunk belőle labdát majd hagyjuk pihenni 15 percre
4. Hajtogassuk a tálban a labda négy csücskét egymásra, hogy levegőt zárjunk a tésztába és újabb 15 percre hagyjuk pihenni
5. Tegyük rizslisztezett formába és egy éjszakára tegyük a hűtőbe lefedve
6. Vegyük ki a hütőből és tegyük a tészát az AIRFRYERBE , majd öntüsk egy fél deci vizet a kosárba
7. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 15percre és süssük meg a kenyeret
8. Csökkentsük a hőfokot 200 fokra AIRFRY üzemmódon és süssük további 30 percig a kenyeret
9. Hagyjuk kihűlni a kenyeret
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!