
ADAG
6
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
20
perc

SÜTÉS
35
perc
HOZZÁVALÓK
- 4 csontos, bőrös csirkecomb
- Só és bors, ízlés szerint
- 1 csésze liszt
- 2 evőkanál olvasztott vaj
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 csésze tejszín
- ½ csésze fehérbor
- ½ csésze kelkáposzta, aprítva
- ¼ csésze csirkehúsleves
- 85 gramm zöld olívabogyó, egész, kimagozva
- 85 gramm kalamata olívabogyó, egész, kimagozva
- 85 gramm szárított paradicsom
- 6 zsályalevél
- 4 gerezd fokhagyma, aprítva
- 3 teáskanál teljes kiőrlésű mustár
- 2 teáskanál kakukkfű
ELKÉSZÍTÉS
1. ÍZESÍTSÜK a csirkecombokat sóval és borssal, majd hempergessük meg őket a lisztben.
2. VEGYÜK KI a sütőrácsot az air fryer kosarából.
3. VÁLASSZUK KI a Preheat funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 230°C-ra, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. KEVERJÜK ÖSSZE az olvasztott vajat és olívaolajat.
5. HELYEZZÜK a csirkecombokat közvetlenül az előmelegített kosárba, és kenjük meg őket az olvasztott vaj és olívaolaj keverékével.
6. VÁLASSZUK KI az Air Fry funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 230°C-ra, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
7. VEGYÜK KI, amikor a csirkecombok elkészültek, és tegyük félre. Helyezzük a kosárba az összes maradék hozzávalót.
8. HELYEZZÜK VISSZA a csirkecombokat a kosárba, bőrös oldalukkal felfelé.
9. VÁLASSZUK KI a Bake funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 200°C-ra és az időt 25 percre, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
10. VEGYÜK KI, amikor elkészült és tálaljuk a kívánt köretekkel.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!