Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Krumplipüré

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

FŐZÉS
21
perc

HOZZÁVALÓK

  • 453 gramm főzésre jó burgonya, negyedelve
  • 3 evőkanál sótlan vaj
  • 118 ml tej
  • Só és bors, ízlés szerint

Szükséges eszközök:

  • Krumplinyomó

ELKÉSZÍTÉS

1. TÖLTSÜK FEL a COSORI Slow Cooker belső edényét vízzel, amíg el nem éri a gőzvonalat.

2. HELYEZZÜK a burgonyát a gőzkosárba, majd tegyük a gőzkosarat a belső edénybe.

3. ÁLLÍTSUK a módot STEAM funkcióra, az időt 16 percre, majd érintsük meg a START gombot.

4. VEGYÜK ki a gőzkosarat amikor elkészült, öntsük ki a vizet a belső edényből.

5. ÁLLÍTSUK az üzemmódot SAUTE funkcióra, majd érintsük meg a START gombot.

6. ADJUK HOZZÁ a vajat és a tejet, és addig keverjük, amíg a vaj el nem olvad, majd a krumplinyomóval törjük össze a krumplit. Az elkészült krumplipürét tálalás előtt ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link