ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
FŐZÉS
21
perc
HOZZÁVALÓK
- 453 gramm főzésre jó burgonya, negyedelve
- 3 evőkanál sótlan vaj
- 118 ml tej
- Só és bors, ízlés szerint
Szükséges eszközök:
- Krumplinyomó
ELKÉSZÍTÉS
1. TÖLTSÜK FEL a COSORI Slow Cooker belső edényét vízzel, amíg el nem éri a gőzvonalat.
2. HELYEZZÜK a burgonyát a gőzkosárba, majd tegyük a gőzkosarat a belső edénybe.
3. ÁLLÍTSUK a módot STEAM funkcióra, az időt 16 percre, majd érintsük meg a START gombot.
4. VEGYÜK ki a gőzkosarat amikor elkészült, öntsük ki a vizet a belső edényből.
5. ÁLLÍTSUK az üzemmódot SAUTE funkcióra, majd érintsük meg a START gombot.
6. ADJUK HOZZÁ a vajat és a tejet, és addig keverjük, amíg a vaj el nem olvad, majd a krumplinyomóval törjük össze a krumplit. Az elkészült krumplipürét tálalás előtt ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!