Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mandulás Aszalt Áfonyás Keksz

ADAG
12-16
süti

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

ASZALÁS
12
óra

HOZZÁVALÓK

  • 240 g mandulavaj
  • 70 g kókuszreszelék
  • 60 g dió, apróra vágva
  • 65 g szárított áfonya

Szükséges eszközök

  • Konyhai robotgép

ELKÉSZÍTÉS

1. TEGYÜK az összes hozzávalót aprítógépbe, és turmixoljuk össze.

2. FORMÁZZUNK a tésztából 2 centis golyókat, majd sütőpapírra tesszük.

3. HELYEZZÜNK rá egy másik sütőpapírt, és simítsuk el 6 milliméter vastagságúra.

4. TÁVOLÍTSUK el a sütiket a dupla sütőpapírról, majd helyezzük a sütőpapírral bélelt Cosori aszaló tálcákra.

5. SZÁRÍTSUK 70°C-on 12 órán keresztül, vagy amíg elkészül.

6. TÁVOLÍTSUK el óvatosan a sütiket a sütőpapírról 8 óra elteltével.

7. HELYEZZÜK a sütiket közvetlenül a tálcára, és szárítsuk a fennmaradó ideig.

8. TÁROLJUK a sütiket légmentesen záródó edényben, vagy azonnal tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link