ADAG
3
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
35
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 454 g darált bárányhús
- 3 gerezd fokhagyma, szeletelve
- 5 g só
- 1 g fekete bors
- 2 g menta, frissen szeletelve
- 2 g őrölt kömény
- 3 ml csípős szósz
- 1 g chili por
- 1 hagyma, szeletelve
- 8 g petrezselyem, finomra szeletelve
- 15 ml friss citromlé
- 2 g citromhéj
- 10 ml olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a bárányhúst, fokhagymát, sót, borsot, mentát, köményt, csípős szószt, chili port, hagymát, petrezselymet, citromlevet és a citromhéjat, amíg jól össze nem áll.
2. KÉSZÍTSÜNK a keverékből 9 húsgombócot és tegyük be a hűtőszekrénybe 30 percre.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen és nyomjuk meg a Start gombot.
4. SPRICCELJÜK meg olívaolajjal a húsgombócokat és helyezzük az előmelegített sütőbe.
5. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot és állítsuk be 10 percre és indítsuk el a programot.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!