Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mediterrános húsgombóc

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
35
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 454 g darált bárányhús
  • 3 gerezd fokhagyma, szeletelve
  • 5 g só
  • 1 g fekete bors
  • 2 g menta, frissen szeletelve
  • 2 g őrölt kömény
  • 3 ml csípős szósz
  • 1 g chili por
  • 1 hagyma, szeletelve
  • 8 g petrezselyem, finomra szeletelve
  • 15 ml friss citromlé
  • 2 g citromhéj
  • 10 ml olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a bárányhúst, fokhagymát, sót, borsot, mentát, köményt, csípős szószt, chili port, hagymát, petrezselymet, citromlevet és a citromhéjat, amíg jól össze nem áll.

2. KÉSZÍTSÜNK a keverékből 9 húsgombócot és tegyük be a hűtőszekrénybe 30 percre.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen és nyomjuk meg a Start gombot.

4. SPRICCELJÜK meg olívaolajjal a húsgombócokat és helyezzük az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot és állítsuk be 10 percre és indítsuk el a programot.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link