Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mézes bourbonos barack

ADAG
1
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
4 óra 10 perc

ASZALÁS
16
óra

HOZZÁVALÓK

  • 1 őszibarack meghámozva és kimagozva
  • 60 ml forró víz
  • 60 ml méz
  • 3 ml bourbon

ELKÉSZÍTÉS

1. SZELETELJÜK fel az őszibarackot 1,2 mm vastagra, és tegyük egy zárható műanyag zacskóba.

2. KEVERJÜK össze a forró vizet és a mézet, hogy a méz feloldódjon. Ezután hozzáadjuk a bourbont.

3. ADJUK hozzá a mézes bourbon keveréket az őszibarackhoz, és pácoljuk 4 órán át.

4. EGYENLETESEN elosztva helyezzük el az őszibarackot a Cosori aszaló tálcái között.

5. SZÁRÍTSUK 60°C-on 12-16 óráig, vagy amíg elkészül.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link