ADAG
1
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
4 óra 10 perc
ASZALÁS
16
óra
HOZZÁVALÓK
- 1 őszibarack meghámozva és kimagozva
- 60 ml forró víz
- 60 ml méz
- 3 ml bourbon
ELKÉSZÍTÉS
1. SZELETELJÜK fel az őszibarackot 1,2 mm vastagra, és tegyük egy zárható műanyag zacskóba.
2. KEVERJÜK össze a forró vizet és a mézet, hogy a méz feloldódjon. Ezután hozzáadjuk a bourbont.
3. ADJUK hozzá a mézes bourbon keveréket az őszibarackhoz, és pácoljuk 4 órán át.
4. EGYENLETESEN elosztva helyezzük el az őszibarackot a Cosori aszaló tálcái között.
5. SZÁRÍTSUK 60°C-on 12-16 óráig, vagy amíg elkészül.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!