ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 45 ml méz, plusz egy kicsi későbbre
- 15 ml szójaszósz
- 1 citrom leve
- 2 fokhagymagerezd, szeletelve
- 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
- Só ízlés szerint
- Citrom szeletek a díszítéshez
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a mézet, a szójaszószt, a citromlevet, a fokhagymát egy tálban. Mártsuk bele a csirkelábakat és pácoljuk 1 órán át.
2. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
3. HELYEZZÜK a csirkelábakat az előmelegített sütőbe.
4. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 15 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
5. VEGYÜK ki a kosarat 5 perccel a sütés vége előtt és a maradék páccal locsoljuk meg a csirkét, majd tegyük vissza.
6. FŰSZEREZZÜNK sóval, egy kis plusz mézzel és helyezzük a csirkére a citromszeleteket.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!