ADAG
8
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 454 gramm darált marhatarja
- 1 teáskanál durva szemű só
- 1 teáskanál feketebors, frissen őrölt
- 4 szelet cheddar sajt, félbevágva
- 8 kisebb buci
- 50 gramm saláta, reszelve
Szósz
- 76 gramm majonéz
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál barbecue szósz
- 2 teáskanál sárga mustár
- ½ teáskanál őrölt paprika
- 2 evőkanál uborkadzsem
- 1 evőkanál fi nomra vágott fehérhagyma
- ½ teáskanál fehér ecet
- ½ teáskanál durva szemű só
- ½ teáskanál fokhagymapor
ELKÉSZÍTÉS
1. HELYEZZÜK a darált marhahúst, sót és borsot egy közepes tálba. Óvatosan, kézzel összetörjük a darálthúst, majd 8 vékony, kb. 7,6 cm átmérőjű húspogácsát formázunk.
2. HELYEZZÜK mindkét sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosaraiba.
3. VÁLASSZUK ki a Grill (Grillezés) funkciót, állítsuk az időt 6 percre, koppintsunk a Sync cook (Szinkronban sütés) lehetőségre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/ szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
4. HELYEZZÜK a marhahús pogácsákat az előmelegített sütőtálcákra.
5. FORDÍTSUK meg a húspogácsákat a sütési idő felénél. A Shake Reminder (Rázási emlékeztető) funkció szól, hogy mikor kell.
6. TEGYÜK a sajtot a húspogácsákra, amikor már csak egy perc van hátra az időzítőn.
7. KEVERJÜK össze a szósz hozzávalóit egy közepes tálban, amíg teljesen el nem keverednek.
8. VEGYÜK ki a húspogácsákat, ha elkészültek.
9. KENJÜK meg a bucikat a szósszal, majd helyezzük a húspogácsát az egyes mini burgerek aljára. A tetejére egy kisebb maroknyi salátát helyezünk, majd rátesszük a buci tetejét.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!