Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miso mázas színes répák

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
45
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 907 gramm különböző színű répa, megtisztítva
  • 2 evőkanál miso
  • 2 teáskanál világos szójaszósz
  • ½ teáskanál szezámolaj
  • 55 gramm barnacukor
  • 1 evőkanál rizsborecet
  • ¼ teáskanál feketebors
  • ½ teáskanál friss gyömbér, apróra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 42 gramm olvasztott vaj
  • 1 evőkanál friss petrezselyem, aprítva (elhagyható)

ELKÉSZÍTÉS

1. Hámozzuk meg a répákat, és vágjuk őket 1,3 centiméteres gyufaszálakra. Tegyük félre egy közepes tálban. 

2. Keverjük össze a maradék hozzávalókat egy tálban, amíg jól el nem keverednek

3. Öntsük a keveréket a répákra, és forgassuk össze, amíg egyenletesen be nem vonja őket. Legalább 30 percig hagyjuk állni.

4. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába. 

5. Válasszuk ki a Roast (Pirítás) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 10 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez

6. Helyezzük a répákat az előmelegített sütőtálcára.

7. Süssük 7 percig, majd kenjük rá a pácot, amikor 3 perc van hátra a sütési időből. 

8. Vegyük ki, ha elkészült, és díszítsük petrezselyemmel, ha szeretnénk. Melegen vagy szobahőmérsékleten tálaljuk. 

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link