ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
45
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 907 gramm különböző színű répa, megtisztítva
- 2 evőkanál miso
- 2 teáskanál világos szójaszósz
- ½ teáskanál szezámolaj
- 55 gramm barnacukor
- 1 evőkanál rizsborecet
- ¼ teáskanál feketebors
- ½ teáskanál friss gyömbér, apróra vágva
- 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- 42 gramm olvasztott vaj
- 1 evőkanál friss petrezselyem, aprítva (elhagyható)
ELKÉSZÍTÉS
1. Hámozzuk meg a répákat, és vágjuk őket 1,3 centiméteres gyufaszálakra. Tegyük félre egy közepes tálban.
2. Keverjük össze a maradék hozzávalókat egy tálban, amíg jól el nem keverednek
3. Öntsük a keveréket a répákra, és forgassuk össze, amíg egyenletesen be nem vonja őket. Legalább 30 percig hagyjuk állni.
4. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
5. Válasszuk ki a Roast (Pirítás) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 10 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez
6. Helyezzük a répákat az előmelegített sütőtálcára.
7. Süssük 7 percig, majd kenjük rá a pácot, amikor 3 perc van hátra a sütési időből.
8. Vegyük ki, ha elkészült, és díszítsük petrezselyemmel, ha szeretnénk. Melegen vagy szobahőmérsékleten tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!