ADAG
2-4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
25
perc
HOZZÁVALÓK
- 680 g csirkeszárny
- 30 ml növényi olaj
- Só és bors ízlés szerint
- 60 ml alacsony nátrium tartalmú
- szójaolaj
- 85 g méz
- 20 ml rizsborecet
- 15 g Sriracha szósz
- 3 gerezd fokhagyma
- 4 g friss gyömbér, reszelve
- 1 zöldhagyma, felszeletelve a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
2. FEDJÜK be a csirkeszárnyakat olajjal, sóval és borssal.
3. HELYEZZÜK a csirkeszárnyakat az előmelegített sütőbe.
4. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
5. KEVERJÜK össze a szójaszószt, a mézet, a rizsborecetet, a Sriracha szószt,a fokhagymát és a gyömbért egy kis lábasban.
6. FORRALJUK fel, amíg az ízek összeérnek és a máz besűrűsödik, körülbelül 10 perc.
7. TEGYÜK át a csirkeszárnyakat 20 perc múlva egy nagy tálban és öntsük le a mázzal.
8. TEGYÜK vissza a szárnyakat a kosárba és fejezzük be a sütést a maradék 5 perccel.
9. SZÓRJUK meg zöldhagymával és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!