Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mongol csirkeszárnyak

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
25
perc

HOZZÁVALÓK

  • 680 g csirkeszárny
  • 30 ml növényi olaj
  • Só és bors ízlés szerint
  • 60 ml alacsony nátrium tartalmú
  • szójaolaj
  • 85 g méz
  • 20 ml rizsborecet
  • 15 g Sriracha szósz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 g friss gyömbér, reszelve
  • 1 zöldhagyma, felszeletelve a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

2. FEDJÜK be a csirkeszárnyakat olajjal, sóval és borssal.

3. HELYEZZÜK a csirkeszárnyakat az előmelegített sütőbe.

4. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. KEVERJÜK össze a szójaszószt, a mézet, a rizsborecetet, a Sriracha szószt,a fokhagymát és a gyömbért egy kis lábasban.

6. FORRALJUK fel, amíg az ízek összeérnek és a máz besűrűsödik, körülbelül 10 perc.

7. TEGYÜK át a csirkeszárnyakat 20 perc múlva egy nagy tálban és öntsük le a mázzal.

8. TEGYÜK vissza a szárnyakat a kosárba és fejezzük be a sütést a maradék 5 perccel.

9. SZÓRJUK meg zöldhagymával és tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link