Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MOZARELLA PÁLCÁK MARINARA SZÓSSZAL

ADAG
12
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
75
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 110 gramm univerzális liszt
  • 4 tojás, jól felverve
  • 238 gramm olasz-stílusú zsemlemorzsa
  • 1½ teáskanál kóser só, elosztva
  • 1 teáskanál szárított petrezselyem
  • 1 teáskanál fokhagyma granulátum
  • 1 teáskanál hagymapor
  • 12 mozzarella sajtrúd
  • Olaj spray
  • Marinara szósz, a tálaláshoz

Szükséges eszközök

  • Sütőpapírral bélelt kis tálca

ELKÉSZÍTÉS

1. Készítsünk elő egy panírozó állomást: az egyik tálban legyen a liszt, a második tálban a felvert tojások, és az utolsó tálban a zsemlemorzsa, ¾ teáskanál kóser só, petrezselyem, fokhagymapor és hagymapor keveréke.

2. Forgassuk meg minden sajtrudat először a lisztben, majd a felvert tojásokban, végül a zsemlemorzsa keverékében, minden kör után lerázva a felesleget. Ismételjük meg a tojás és panko lépéseket, majd helyezzük a bepanírozott sajtrudakat egy sütőpapírral bélelt tálcára vagy tányérra.

3. Fagyasszuk le a bepanírozott sajtrudakat 1 órára.

4. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

5. Válasszuk ki a Frozen Foods funkciót, állítsuk be az időt 6 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre az előmelegítéshez.

6. Helyezzük a fagyasztott mozzarellarudakat az előmelegített sütőlapra, és fújjuk be őket olaj spray-vel.

7. Vegyük ki a mozzarellarudakat, amikor elkészültek, és tálaljuk marinara mártással.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link