ADAG
12
darab
ELŐKÉSZÍTÉS
75
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 110 gramm univerzális liszt
- 4 tojás, jól felverve
- 238 gramm olasz-stílusú zsemlemorzsa
- 1½ teáskanál kóser só, elosztva
- 1 teáskanál szárított petrezselyem
- 1 teáskanál fokhagyma granulátum
- 1 teáskanál hagymapor
- 12 mozzarella sajtrúd
- Olaj spray
- Marinara szósz, a tálaláshoz
Szükséges eszközök
- Sütőpapírral bélelt kis tálca
ELKÉSZÍTÉS
1. Készítsünk elő egy panírozó állomást: az egyik tálban legyen a liszt, a második tálban a felvert tojások, és az utolsó tálban a zsemlemorzsa, ¾ teáskanál kóser só, petrezselyem, fokhagymapor és hagymapor keveréke.
2. Forgassuk meg minden sajtrudat először a lisztben, majd a felvert tojásokban, végül a zsemlemorzsa keverékében, minden kör után lerázva a felesleget. Ismételjük meg a tojás és panko lépéseket, majd helyezzük a bepanírozott sajtrudakat egy sütőpapírral bélelt tálcára vagy tányérra.
3. Fagyasszuk le a bepanírozott sajtrudakat 1 órára.
4. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
5. Válasszuk ki a Frozen Foods funkciót, állítsuk be az időt 6 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre az előmelegítéshez.
6. Helyezzük a fagyasztott mozzarellarudakat az előmelegített sütőlapra, és fújjuk be őket olaj spray-vel.
7. Vegyük ki a mozzarellarudakat, amikor elkészültek, és tálaljuk marinara mártással.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!