
ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc

SÜTÉS
20
perc
HOZZÁVALÓK
- 30 g dijoni mustár
- 15 ml juharszirup
- 1 g hagymapor
- 2 g fokhagymapor
- 1 g paprika
- 2 g só
- 1 g fekete bors
- 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a mustárt, a juharszirupot, a hagymaport, a fokhagymaport, a paprikát, a sót, a fekete borsot egy kis tálban.
2. FORGASSUK meg a csirkecombokat a mustáros pácban és pihentessük kicsit.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. HELYEZZÜK a csirkecombokat az előmelegített fritőzbe és a maradék páccal locsoljuk meg.
5. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 20 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!