Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mustáros sült csirkecombok

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 30 g dijoni mustár
  • 15 ml juharszirup
  • 1 g hagymapor
  • 2 g fokhagymapor
  • 1 g paprika
  • 2 g só
  • 1 g fekete bors
  • 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a mustárt, a juharszirupot, a hagymaport, a fokhagymaport, a paprikát, a sót, a fekete borsot egy kis tálban.

2. FORGASSUK meg a csirkecombokat a mustáros pácban és pihentessük kicsit.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. HELYEZZÜK a csirkecombokat az előmelegített fritőzbe és a maradék páccal locsoljuk meg.

5. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 20 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások