ADAG
1-2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
8
perc
HOZZÁVALÓK
- 227 g darált hús
- 28 g pankó morzsa
- 30 ml tej
- 1 tojás
- 3 g fokhagymapor
- 2 g hagymapor
- 2 g szárított oregano
- 2 g szárított petrezselyem
- Só és bors, ízlés szerint
- 15 g reszelt parmezán sajt, egy kicsi a tálaláshoz is
- Olajspray
- Marinara szósz a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK jól össze a darált húst, a morzsát, a tejet, a tojást, a fűszereket, a sót, a borsot és a parmezán sajtot.
2. CSINÁLJUK közepes méretű húsgombócokat a húsos keverékből. Tegyük be a hűtőszekrénybe 10 percre.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. VEGYÜK ki a húsgombócokat a hűtőszekrényből és tegyük be az előmelegített sütőbe. Szórjuk meg a húsgombócokat egy kis olajjal és süssük 8 percig 205 fokon.
5. TÁLALJUK marinara szósszal és egy kis parmezán sajttal.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!