Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ördög batyu

Ördög batyu hozzávalói:

- 4 szelet 200 g sertés tarja

- 210 g csirkemáj

- 150 g füstölt tarja

- 8 lapos teáskanál gulyáskrém

- 1 csomag zöldhagyma

- 2 gerezd fokhagyma

- 1 darab vizes zsemle

- 115 g (vagy 2 db kicsi zsemle)

- 1 evőkané sertészsír

- 1 darab egész tojás

- 20 g csípős paprikakrém (1 teáskanál)

- 1 csokor petrezselyem

- 1 teáskanál édes nemes pirospaprika

- 2 - 3 evőkanál finomliszt

- 1 lapos teáskanál majoránna

- tört színes bors

- só minimális

- olajszórás

- 12 db fogvájó

A húsok sütése COSORI forrólevegős sütőben 170 C fok 25 perc, ezek után 200 C fok 1 perc. Amikor tűzpiros készen van.

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link