Ördög batyu hozzávalói:
- 4 szelet 200 g sertés tarja
- 210 g csirkemáj
- 150 g füstölt tarja
- 8 lapos teáskanál gulyáskrém
- 1 csomag zöldhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 darab vizes zsemle
- 115 g (vagy 2 db kicsi zsemle)
- 1 evőkané sertészsír
- 1 darab egész tojás
- 20 g csípős paprikakrém (1 teáskanál)
- 1 csokor petrezselyem
- 1 teáskanál édes nemes pirospaprika
- 2 - 3 evőkanál finomliszt
- 1 lapos teáskanál majoránna
- tört színes bors
- só minimális
- olajszórás
- 12 db fogvájó
A húsok sütése COSORI forrólevegős sütőben 170 C fok 25 perc, ezek után 200 C fok 1 perc. Amikor tűzpiros készen van.