ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
120-125
perc
SÜTÉS
12
perc
HOZZÁVALÓK
- 48 g hoisin szósz
- 18 g osztriga szósz
- 3 gerezd fokhagyma, finomra reszelve
- 5 g kínai ötfűszer keverék
- 60 ml méz, két részletben
- 30 ml szójaszósz, két részletben
- 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a hoisin szószt, az osztriga szószt, a fokhagymát, a kínai ötfűszer keveréket, a 30 ml mézet, a 20 ml szójaszószt egy nagy tálban. Adjuk hozzá a csirkelábakat és forgassuk bele jól a pácba. Hagyjuk benne 2 órán át.
2. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
3. HELYEZZÜK a csirkelábakat az előmelegített sütőbe.
4. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 12 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
5. KEVERJÜK össze a maradék mézet és szójaszószt egy kis tálban.
6. VIGYÜK fel a maradék méz-szójaszósz pácot a csirke tetejére 8 perc sütés után, majd tegyük vissza a fritőzbe és süssük még 4 percig.
7. TÁLALJUK párolt kínai brokkolival és rizzsel.