Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ötfűszeres ragacsos csirke

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
120-125
perc

SÜTÉS
12
perc

HOZZÁVALÓK

  • 48 g hoisin szósz
  • 18 g osztriga szósz
  • 3 gerezd fokhagyma, finomra reszelve
  • 5 g kínai ötfűszer keverék
  • 60 ml méz, két részletben
  • 30 ml szójaszósz, két részletben
  • 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a hoisin szószt, az osztriga szószt, a fokhagymát, a kínai ötfűszer keveréket, a 30 ml mézet, a 20 ml szójaszószt egy nagy tálban. Adjuk hozzá a csirkelábakat és forgassuk bele jól a pácba. Hagyjuk benne 2 órán át.

2. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

3. HELYEZZÜK a csirkelábakat az előmelegített sütőbe.

4. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 12 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. KEVERJÜK össze a maradék mézet és szójaszószt egy kis tálban.

6. VIGYÜK fel a maradék méz-szójaszósz pácot a csirke tetejére 8 perc sütés után, majd tegyük vissza a fritőzbe és süssük még 4 percig.

7. TÁLALJUK párolt kínai brokkolival és rizzsel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link