Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Padlizsánkrém

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1000 g padlizsán
  • 70 g mustár
  • 30 g só
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma

ELKÉSZÍTÉS

1. Mossuk meg jó alaposan a padlizsánokat

2. Válasszuk ki  GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 30percre és süssük meg a padlizsánokat

3. Hűtsük ki a padlizsánokat, majd ha már szobahőmérsékletű lesz hámozzuk meg

4. Tőrjük össze villával a sült padlizsánt és adjunk hozzá finomra vágott hagymát, fokhagymát, mustár, olajat és sót

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link