ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
15-30
perc
HOZZÁVALÓK
- 1000 g padlizsán
- 70 g mustár
- 30 g só
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
ELKÉSZÍTÉS
1. Mossuk meg jó alaposan a padlizsánokat
2. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 30percre és süssük meg a padlizsánokat
3. Hűtsük ki a padlizsánokat, majd ha már szobahőmérsékletű lesz hámozzuk meg
4. Tőrjük össze villával a sült padlizsánt és adjunk hozzá finomra vágott hagymát, fokhagymát, mustár, olajat és sót
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!