Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parmezános csirke

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
12
perc

HOZZÁVALÓK

  • 56 g olaszos zsemlemorzsa
  • 20 g reszelt parmezán sajt
  • 2 csirkemell (454 g), csont és bőr nélkül
  • 60 g finomliszt
  • 2 tojás, felverve
  • Olajspray
  • 2 szelet mozzarella sajt
  • Marinara szósz a tálaláshoz
  • 2 csokor petrezselyem, frissen vágva a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 180 fokra és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

2. KEVERJÜK össze a zsemlemorzsát és a parmezán sajtot egy tálban.

3. FORGASSUK meg mindegyik csirkemellett a lisztben, majd mártsuk bele a felvert tojásba, majd forgassuk meg a zsemlemorzsás-parmezános keverékben.

4. FÚJJUK le a csirke tetejét egy kis olívaolajjal és a kosár belsejét is olajozzuk be, majd helyezzük a csirkemelleket a kosárba.

5. SÜSSÜK 180 fokon 12 percig.

6. HELYEZZÜNK egy szelet mozzarella sajtot mindegyik csirkemellre 2 perccel a sütés vége előtt.

7. TÁLALJUK marinara szósszal és díszítsük frissen vágott petrezselyemmel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link