ADAG
3
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
25
perc
HOZZÁVALÓK
- 25 g kukoricakeményítő
- 20 g parmezán, reszelve
- 9 g fokhagymapor
- Só és bors, ízlés szerint
- 680 g csirkeszárny
- Olajspray
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
2. KEVERJÜK össze a kukoricakeményítőt, a parmezánt, a fokhagymaport, a sót, a borsot egy tálban.
3. FORGASSUK bele a szárnyakat a fűszerekbe, amíg jól be nem fedi.
4. FÚJJUK be a fritőz kosarát olajsprayvel és tegyük bele a szárnyakat és fújjuk be a szárnyak tetejét is.
5. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Rázzuk meg a kosarat a sütési idő felénél.
6. SZÓRJUK rá a maradék parmezánt tálaláskor.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!