Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parmezános csirkeszárnyak

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
25
perc

HOZZÁVALÓK

  • 25 g kukoricakeményítő
  • 20 g parmezán, reszelve
  • 9 g fokhagymapor
  • Só és bors, ízlés szerint
  • 680 g csirkeszárny
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

2. KEVERJÜK össze a kukoricakeményítőt, a parmezánt, a fokhagymaport, a sót, a borsot egy tálban.

3. FORGASSUK bele a szárnyakat a fűszerekbe, amíg jól be nem fedi.

4. FÚJJUK be a fritőz kosarát olajsprayvel és tegyük bele a szárnyakat és fújjuk be a szárnyak tetejét is.

5. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Rázzuk meg a kosarat a sütési idő felénél.

6. SZÓRJUK rá a maradék parmezánt tálaláskor.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link