Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parmezános sült édeskömény

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 édesköménygumó
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • ¼ teáskanál durva szemű só
  • ¼ teáskanál őrölt feketebors

PARMEZÁNOS PANÍRMORZSA

  • 2 evőkanállal extra szűz olívaolaj
  • 3 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • ¼ teáskanál durva szemű só
  • ¼ csésze panko panírmorzsa
  • ¼ teáskanál őrölt feketebors
  • ¼ teáskanál fokhagymapor
  • 1 teáskanál friss kakukkfűlevél

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK félbe függőlegesen az édesköményt a tetejétől a gyökeréig, és távolítsuk el a tollszerű leveleket.

2. VÁGJUK mindkét fél édesköményt 1,3 centiméter vastagságú hasábokra.

3. TEGYÜK az édesköményt egy közepes tálba, és forgassuk össze olívaolajjal, sóval és feketeborssal.

4. KEVERJÜK össze a parmezános panírmorzsa hozzávalóit egy külön tálban, és jól keverjük el.

5. VEGYÜK ki a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarából. 

6. VÁLASSZUK ki a Bake (Sütés) funkciót, állítsuk az időt 30 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez. 

7. HELYEZZÜK az édesköményt közvetlenül az előmelegített kosárba.

8. OSZLASSUK fel a morzsás keveréket egyenletesen a tetején.

9. VEGYÜK ki, ha elkészült, és forrón tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link