ADAG
3
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
30
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 édesköménygumó
- 2 evőkanál olívaolaj
- ¼ teáskanál durva szemű só
- ¼ teáskanál őrölt feketebors
PARMEZÁNOS PANÍRMORZSA
- 2 evőkanállal extra szűz olívaolaj
- 3 evőkanál reszelt parmezán sajt
- ¼ teáskanál durva szemű só
- ¼ csésze panko panírmorzsa
- ¼ teáskanál őrölt feketebors
- ¼ teáskanál fokhagymapor
- 1 teáskanál friss kakukkfűlevél
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁGJUK félbe függőlegesen az édesköményt a tetejétől a gyökeréig, és távolítsuk el a tollszerű leveleket.
2. VÁGJUK mindkét fél édesköményt 1,3 centiméter vastagságú hasábokra.
3. TEGYÜK az édesköményt egy közepes tálba, és forgassuk össze olívaolajjal, sóval és feketeborssal.
4. KEVERJÜK össze a parmezános panírmorzsa hozzávalóit egy külön tálban, és jól keverjük el.
5. VEGYÜK ki a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarából.
6. VÁLASSZUK ki a Bake (Sütés) funkciót, állítsuk az időt 30 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
7. HELYEZZÜK az édesköményt közvetlenül az előmelegített kosárba.
8. OSZLASSUK fel a morzsás keveréket egyenletesen a tetején.
9. VEGYÜK ki, ha elkészült, és forrón tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!