
ADAG
8
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

FŐZÉS
70
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 hagyma, vékonyan felszeletelve
- Só, ízlés szerint
- 4 evőkanál balzsamecet, elosztva
- 1 evőkanál sötétbarna cukor
- 2 darab savanykás alma, meghámozva, magház nélkül, vékonyan felszeletelve
- 1 nagy vöröskáposzta, negyedelve és vékonyan felszeletelve
- 1/4 teáskanál őrölt szegfűbors
- frissen őrölt feketebors, ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS
1. ÁLLÍTSA BE a COSORI rizsfőzőn az üzemmódot SAUTÉRA, az időt 10 percre, majd koppintson a START gombra.
2. ADJA HOZZÁ az olívaolajat, a hagymát és egy csipet sót, majd főzze 5 percig.
3. ADJON HOZZÁ 2 evőkanál balzsamecetet és a barna cukrot és főzze 2 percig.
4. ADJA HOZZÁ az almaszeleteket és főzze további 3 percig.
5. ADJA HOZZÁ a káposztát, a szegfűborsot, a maradék balzsamecetet, 236 milliliter vizet és egy jó csipet sót. Keverje össze.
6. ÁLLÍTSA BE Slow Cook (Lassú főzés) funkcióra, az időt 1 órára, majd koppintson a Start (Indítás) gombra.
7. NYISSA KI a fedelet, ha kész és adjon hozzá frissen őrölt fekete borsot. Keverje össze, és tálalás előtt ízlés szerint még fűszerezze.
TIPP: EZ AZ ÉTEL MÁSNAP MÉG FINOMABB, MIVEL AZ ÍZEKNEK TÖBB IDEJÜK VAN ÖSSZEÉRNI.