Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Párolt vöröskáposzta és alma

ADAG
8
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

FŐZÉS
70
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 hagyma, vékonyan felszeletelve
  • Só, ízlés szerint
  • 4 evőkanál balzsamecet, elosztva
  • 1 evőkanál sötétbarna cukor
  • 2 darab savanykás alma, meghámozva, magház nélkül, vékonyan felszeletelve
  • 1 nagy vöröskáposzta, negyedelve és vékonyan felszeletelve
  • 1/4 teáskanál őrölt szegfűbors
  • frissen őrölt feketebors, ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

1. ÁLLÍTSA BE a COSORI rizsfőzőn az üzemmódot SAUTÉRA, az időt 10 percre, majd koppintson a START gombra.

2. ADJA HOZZÁ az olívaolajat, a hagymát és egy csipet sót, majd főzze 5 percig.

3. ADJON HOZZÁ 2 evőkanál balzsamecetet és a barna cukrot és főzze 2 percig.

4. ADJA HOZZÁ az almaszeleteket és főzze további 3 percig.

5. ADJA HOZZÁ a káposztát, a szegfűborsot, a maradék balzsamecetet, 236 milliliter vizet és egy jó csipet sót. Keverje össze.

6. ÁLLÍTSA BE Slow Cook (Lassú főzés) funkcióra, az időt 1 órára, majd koppintson a Start (Indítás) gombra.

7. NYISSA KI a fedelet, ha kész és adjon hozzá frissen őrölt fekete borsot. Keverje össze, és tálalás előtt ízlés szerint még fűszerezze.

TIPP: EZ AZ ÉTEL MÁSNAP MÉG FINOMABB, MIVEL AZ ÍZEKNEK TÖBB IDEJÜK VAN ÖSSZEÉRNI.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link