Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pásás borsó

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
12
óra

FŐZÉS
30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 csomag velős borsó (200 g)
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • Só ízlés szerint
  • Cukor ízlés szerint
  • Malátaecet a tálaláshoz (opcionális)

ELKÉSZÍTÉS

1. Öblítsük le a borsót vízben, majd tegyük egy nagy tálba. Forraljunk fel 650 milliliter vizet, majd öntsük a borsóra, és adjuk hozzá a szódabikarbónát.

2. Hagyjuk a borsót szobahőmérsékleten ázni 12 órán keresztül vagy egy éjszakán át.

3. Öblítsük le a borsót alaposan áztatás után.

4. Helyezzük a borsót és 473 milliliter vizet a COSORI rizsfőző belső edényébe.

5. Állítsuk be a Jam/Sauce (lekvár/szósz) módot, az időt 30 percre, majd érintsük meg a Start gombot. Hagyjuk nyitva a fedőt, amíg a borsó párolódik, hogy a víz el tudjon főni és a borsó megpuhul.

6. Fűszerezzük a borsót ízlés szerint sóval vagy cukorral.

7. Tálaljuk ízlés szerint a borsót malátaecettel.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link