Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prosciuttoba tekert spárga

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 12 darab spárga
  • 10 ml olívaolaj
  • Só és bors, ízlés szerint
  • 12 szelet prosciutto sonka

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK le a spárga szárainak fás végeit, és dobjuk ki.

2. LOCSOLUK meg a spárgát olajjal.

3. ÍZLÉS szerint sózzuk, borsozzuk.

4. TEKERJÜNK minden spárga köré 1-1 szelet prosciuttot, felülről lefelé.

5. HELYEZZÜK a sütőbetétet a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, majd tegyük a spárgákat a sütőbetétre.

6. VÁLASSZUK ki a Veggies funkciót, állítsuk be az időt 8 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.

7. VEGYÜNK ki, ha elkészült és tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link