Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pulykaburger ázsiai salátával

ADAG
4
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
35
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK - Ázsiai saláta

  • 175 g káposzta, felaprítva
  • ¼ kis hagyma, vékonyra szeletelve
  • ½ sárgarépa, reszelve
  • 2 zöldhagyma, vékonyra szeletelve
  • 2 g koriander, apróra vágva
  • 30 ml rizsborecet
  • 30 ml szójaszósz
  • 28 g barnacukor
  • 15 ml szezámolaj
  • 14 g majonéz
  • Só és bors ízlés szerint

    HOZZÁVALÓK - Pogácsa

  • 454 g darált pulykahús (85/15)
  • 2 gerezd fokhagyma, reszelve
  • 25 mm-es gyömbér, reszelve
  • 2 zöldhagyma, apróra vágva
  • 32 g hoisin szósz
  • 15 ml szójaszósz
  • 10 g sambal oelek szósz
  • 3 g só
  • 1 g feketebors
  • 90 g panko morzsa

ELKÉSZÍTÉS - Ázsiai saláta

1. KEVERJÜK össze a káposztát, a hagymát, a répát, a zöldhagymát és a koriandert egy nagy tálban.

2. KEVERJÜK össze az ecetet, a szójaszószt, a barnacukrot, a szezám olajat, a majonézt, a sót és a borsot egy kis tálban.

3. ÖNTSÜK le a zöldségeket az ecetes öntettel és hagyjuk pácolódni 30 percig.

ELKÉSZÍTÉS - Pogácsa

1. KEVERJÜK össze az összes pogácsa hozzávalót egy nagy tálban, amíg jól össze nem áll.

2. FORMÁLJUNK 4 darab pogácsát a húsból és tegyük be a hűtőszekrénybe lehűlni.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. HELYEZZÜK a pulyka pogácsákat az előmelegített fritőzbe.

5. SÜSSÜK 10 percig 205 fokon.

6. TÁLALJUK a zsemléken az ázsiai salátával.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link