ADAG
4
darab
ELŐKÉSZÍTÉS
35
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK - Ázsiai saláta
- 175 g káposzta, felaprítva
- ¼ kis hagyma, vékonyra szeletelve
- ½ sárgarépa, reszelve
- 2 zöldhagyma, vékonyra szeletelve
- 2 g koriander, apróra vágva
- 30 ml rizsborecet
- 30 ml szójaszósz
- 28 g barnacukor
- 15 ml szezámolaj
- 14 g majonéz
- Só és bors ízlés szerint
HOZZÁVALÓK - Pogácsa
- 454 g darált pulykahús (85/15)
- 2 gerezd fokhagyma, reszelve
- 25 mm-es gyömbér, reszelve
- 2 zöldhagyma, apróra vágva
- 32 g hoisin szósz
- 15 ml szójaszósz
- 10 g sambal oelek szósz
- 3 g só
- 1 g feketebors
- 90 g panko morzsa
ELKÉSZÍTÉS - Ázsiai saláta
1. KEVERJÜK össze a káposztát, a hagymát, a répát, a zöldhagymát és a koriandert egy nagy tálban.
2. KEVERJÜK össze az ecetet, a szójaszószt, a barnacukrot, a szezám olajat, a majonézt, a sót és a borsot egy kis tálban.
3. ÖNTSÜK le a zöldségeket az ecetes öntettel és hagyjuk pácolódni 30 percig.
ELKÉSZÍTÉS - Pogácsa
1. KEVERJÜK össze az összes pogácsa hozzávalót egy nagy tálban, amíg jól össze nem áll.
2. FORMÁLJUNK 4 darab pogácsát a húsból és tegyük be a hűtőszekrénybe lehűlni.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. HELYEZZÜK a pulyka pogácsákat az előmelegített fritőzbe.
5. SÜSSÜK 10 percig 205 fokon.
6. TÁLALJUK a zsemléken az ázsiai salátával.