Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quinoa Tabbouleh Saláta

ADAG
6
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc

FŐZÉS
40
perc

HOZZÁVALÓK

  • 170 gramm főzés nélküli quinoa leöblítve
  • 1/2 teáskanál só, plusz még ízlés szerint 
  • 3 evőkanál friss citromlé
  • 1 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • 118 milliliter extra szűz olívaolaj
  • Fekete bors frissen őrölt, ízlés szerint
  • 1 nagy angol melegházi uborka, 6 milliméteres darabokra vágva
  • 341 gramm koktélparadicsom felezve
  • 40 gramm friss petrezselyem apróra vágva
  • 8 gramm friss menta apróra vágva
  • 1 mogyoróhagyma, vékonyra vágva

ELKÉSZÍTÉS

1. HELYEZZÜK a quinoát, ½ teáskanál sót és 473 milliliter vizet a COSORI rizsfőző belső edényébe.

2. KEVERJÜK el a quinoát a vízben, hogy segítsük a leragadt szemek feloldását.

3. VÁLASSZUK ki a Grains módot, állítsa Quinoa értékre, majd nyomja meg a Start gombot.

4. NYISSUK ki a fedelet, ha elkészült és villával kavarjunk meg a quinoát, hogy laza állagú maradjon. Tegyük át a quinoát egy nagy keverőtálba, és hűtsük 20 percig.

5. KEVERJÜK össze a citromlevet és a fokhagymát egy kis tálban. Fokozatosan keverjük bele az olívaolajat. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük az öntetet.

6. ÖNTSÖN 60 milliliter öntetet a quinoához, és forgassa össze.

7. ADJUK hozzá az uborkát, a paradicsomot, a fűszernövényeket és a felszeletelt mogyoróhagymát, és forgassuk össze. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Öntsük rá a maradék öntetet, és ismét forgassuk össze

8.TÁLALJUK szobahőmérsékleten vagy hűtve

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link