Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rántott hús uborkasalátával

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

Rántott hús

  • 1 kg sertés comb
  • 100 g liszt
  • 3 db tojás
  • 100 g kenyérmorzsa

Uborkasaláta

  • 2 db uborka
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 0,5 dl ecet
  • 50 g cukor
  • 10 g só
  • 2 dl tejföl

ELKÉSZÍTÉS

1. Készítsünk elő mindent a panírozáshoz. Egy tányérba a lisztet, a kikvert enyhén sózott tojást és egy harmadik tányérba a kenyérmorzsát

2. Panírozzuk be az összes húst és egy kis olajjal kenjük meg őket

3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 180°C-on 20percre és süssük meg a húsokat

4. Vágjuk fel vékonyra az uborkákat ,sózzuk meg és hagyjuk állni pár percig

5. Vágjunk finomra fokhagymát és keverjük az uborkához a cukorral, ecettel együtt, de a tejfölt csak tálaláskor rakjuk a salátára

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link