ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
Rántott hús
- 1 kg sertés comb
- 100 g liszt
- 3 db tojás
- 100 g kenyérmorzsa
Uborkasaláta
- 2 db uborka
- 3 gerezd fokhagyma
- 0,5 dl ecet
- 50 g cukor
- 10 g só
- 2 dl tejföl
ELKÉSZÍTÉS
1. Készítsünk elő mindent a panírozáshoz. Egy tányérba a lisztet, a kikvert enyhén sózott tojást és egy harmadik tányérba a kenyérmorzsát
2. Panírozzuk be az összes húst és egy kis olajjal kenjük meg őket
3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 180°C-on 20percre és süssük meg a húsokat
4. Vágjuk fel vékonyra az uborkákat ,sózzuk meg és hagyjuk állni pár percig
5. Vágjunk finomra fokhagymát és keverjük az uborkához a cukorral, ecettel együtt, de a tejfölt csak tálaláskor rakjuk a salátára
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!