Húsos rántott palacsinta hozzávalói:
- 200 g finomliszt
- 300 ml tej
- 250 ml szóda vagy ásványvíz
- 2 darab egész tojás
- 2 - 3 csipet só
- kevés zsír a palacsinta sütő kenéséhez
Töltelék:
- 1100 g darált sertéshús (lapocka)
- 300 ml tej
- 1 evőkanál sertészsír
- 40 g (2 evőkanál finomliszt)
- 3 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor petrezselyem
- só
- darált tört színes bors
- darált koriandermag
Panír:
- 3 - 4 evőkanál finomliszt
- 3 darab egész tojás
- 200 g zsemlemorzsa
- 2 teáskanál édes nemes pirospaprika
Sütéshez: minimális mennyiségű olaj szórás
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!