
ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
8
perc

SÜTÉS
8
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 tojás, felverve
- 15 ml tej
- 112 g olasz stílusú kenyérmorzsa
- 3 g só
- 1 g fekete bors
- 1 padlizsán, 13 mm széles szeletekre vágva
- 60 g finomliszt
- Olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a tojást és a tejet egy tálban. Egy külön tálban pedig keverjük össze a panko morzsát, a sót, a borsot.
2. VÁGJUK fel a padlizsánt 13 mm széles csíkokra.
3. FEDJÜK be a padlizsán szeleteket liszttel, mártsuk bele a tojásba és forgassuk meg a morzsába. Majd ismételjük meg újra.
4. VÁLASSZUK az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
5. KENJÜK be a padlizsán mindkét oldalát olívaolajjal.
6. HELYEZZÜK a panírozott szeleteket az előmelegített sütőbe és süssük 205 fokon, 8 percig.
7. FORDÍTSUK meg a padlizsánt félidőnél.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!