Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rizses csirkemáj

Rizsesmáj hozzávalói:

- 500 g csirkemáj

- 400 g jázmin rizs

- 800 ml víz ( forrásban levő )

- 300 g zsenge zöldborsó

- 200 g sárgarépa

- 1 evőkanál zsír ( videóban sertészsír )

- 1 kis csokor petrezselyem

- 2 fej vöröshagyma

- 3 - 4 gerezd fokhagyma

- 2 teáskanál só

- 1 teáskanál majoránna

-  ízlés szerint darált színes bors

- 100 g reszelni való sajt ( videóban trappista )

A ételhez használt víz mennyiség basmati, vagy jázmin rizshez van megállapítva, más típusú rizzsel készülve további folyadék szükséges, és a főzési idő is megnő. Mindenképpen a főzési idő lejárta után hagyni kell dagadni rizst a fedett edényben 15 - 20 percig. Jó étvágyat hozzá mindenkinek!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link