Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Santa Maria Ribeye steak

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
11
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 g kóser só
  • 2 g finoman őrölt fekete bors
  • 2 g fokhagymapor
  • 2 g hagymapor
  • 2 g szárított oregano
  • 1 csipetnyi szárított rozmaring
  • 1 csipetnyi cayenne bors
  • 1 csipetnyi zsálya
  • 1db (453 g) csont nélküli ribeye steak
  • 15 ml olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és indítsuk el.

2. KEVERJÜK össze a fűszereket és jól hintsük be a steaket.

3. SZÓRJUNK egy kis olívaolajat a steakre.

4. HELYEZZÜK a steaket az előmelegített fritőzbe.

5. VÁLASSZUK ki a steak opciót és indítsuk el.

6. VEGYÜK ki a steaket a fritőzből amikor elkészült. Hagyjuk 10 percig pihenni, mielőtt felszeleteljük és tálaljuk.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link