ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
11
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 g kóser só
- 2 g finoman őrölt fekete bors
- 2 g fokhagymapor
- 2 g hagymapor
- 2 g szárított oregano
- 1 csipetnyi szárított rozmaring
- 1 csipetnyi cayenne bors
- 1 csipetnyi zsálya
- 1db (453 g) csont nélküli ribeye steak
- 15 ml olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és indítsuk el.
2. KEVERJÜK össze a fűszereket és jól hintsük be a steaket.
3. SZÓRJUNK egy kis olívaolajat a steakre.
4. HELYEZZÜK a steaket az előmelegített fritőzbe.
5. VÁLASSZUK ki a steak opciót és indítsuk el.
6. VEGYÜK ki a steaket a fritőzből amikor elkészült. Hagyjuk 10 percig pihenni, mielőtt felszeleteljük és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!