Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Santa Maria Ribeye Steak

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 csont nélküli ribeye steak (450 g)
  • 5 g kóser só
  • 2 g őrölt fekete bors
  • 2 g fokhagyma por
  • 2 g hagymapor
  • 2 g szárított oregánó
  • Egy csipet szárított rozmaring
  • Egy csipet cayenne bors
  • Egy csipet szárított zsálya
  • 15 ml olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

1. SÜTÉS előtt 30 perccel vegyük ki a steaket a hűtőszekrényből.

2. SZÁRÍTSUK meg a steaket papírtörlővel, és mindkét oldalát sóval és fekete borssal ízesítsük.

3. KEVERJÜK össze a fűszereket, és szórjuk rá egyenletesen a steakre.

4. CSEPEGTESSÜNK olívaolajat a steakre.

5. HELYEZZÜK a steaket közvetlenül a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, a sütőbetét nélkül.

6. VÁLASSZUK a Steak funkciót, állítsuk be az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot. Így közepesen átsült húst kapunk.

7. VEGYÜK ki, amikor elkészült.

8. SZELETELÉS és tálalás előtt pihentessük a steaket 5 percig.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link