ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 csont nélküli ribeye steak (450 g)
- 5 g kóser só
- 2 g őrölt fekete bors
- 2 g fokhagyma por
- 2 g hagymapor
- 2 g szárított oregánó
- Egy csipet szárított rozmaring
- Egy csipet cayenne bors
- Egy csipet szárított zsálya
- 15 ml olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
1. SÜTÉS előtt 30 perccel vegyük ki a steaket a hűtőszekrényből.
2. SZÁRÍTSUK meg a steaket papírtörlővel, és mindkét oldalát sóval és fekete borssal ízesítsük.
3. KEVERJÜK össze a fűszereket, és szórjuk rá egyenletesen a steakre.
4. CSEPEGTESSÜNK olívaolajat a steakre.
5. HELYEZZÜK a steaket közvetlenül a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, a sütőbetét nélkül.
6. VÁLASSZUK a Steak funkciót, állítsuk be az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot. Így közepesen átsült húst kapunk.
7. VEGYÜK ki, amikor elkészült.
8. SZELETELÉS és tálalás előtt pihentessük a steaket 5 percig.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!