
Egy recept, amitől már a hozzávalókat olvasva is összefut a nyál a szánkban.
Ezek a karajok szuper szaftosak és tökéletesek a családi asztalra.
Hozzávalók:
- 2 nagy sertéskaraj (csont nélkül)
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál balzsamecet
- Só
- Bors
A salátához:
- 230 g aprított káposzta
- 1/2 zöld alma csíkokra vágva
- 2 evőkanál mazsola
- 2 evőkanál apróra vágott mandula
- 1/2 citrom leve
Elkészítés:
- Kenjük meg a szeleteket a mustár, az ecet, a só és a bors keverékével.
- Süssük a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben Roast módban 10 percig 220ºC-on, félidőben megfordítva.
- Keverjük össze a saláta hozzávalóit, és tálaljuk a hús mellé köretként.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!