Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sertéskaraj káposztával és almával feldobva

 

Egy recept, amitől már a hozzávalókat olvasva is összefut a nyál a szánkban.

Ezek a karajok szuper szaftosak és tökéletesek a családi asztalra.

Hozzávalók:

  • 2 nagy sertéskaraj (csont nélkül)
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • Bors

A salátához:

  • 230 g aprított káposzta
  • 1/2 zöld alma csíkokra vágva
  • 2 evőkanál mazsola
  • 2 evőkanál apróra vágott mandula
  • 1/2 citrom leve

Elkészítés:

  • Kenjük meg a szeleteket a mustár, az ecet, a só és a bors keverékével.
  • Süssük a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben Roast módban 10 percig 220ºC-on, félidőben megfordítva.
  • Keverjük össze a saláta hozzávalóit, és tálaljuk a hús mellé köretként.

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link