Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Steak szendvics

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 ribeye steak (473 g) csont nélkül
  • 20 ml olívaolaj
  • 5 g só
  • 1 g fekete bors
  • 110 g tejföl
  • 40 g előkészített, reszelt torma
  • 2 g metélőhagyma, frissen vágva apróra
  • 1 apróra vágott kis hagyma
  • Fél citrom, kifacsarva
  • Só és bors, ízlés szerint
  • Szezámos magos zsemle a tálaláshoz
  • Rukkola a tálaláshoz
  • Felszeletelt hagyma a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az elősütés opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start menüpontot.

2. ÖNTÖZZÜK meg a steaket olívaolajjal és fűszerezzük meg sóval és borssal.

3. HELYEZZÜK a steaket az előmelegített sütőbe.

4. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

5. KEVERJÜK össze a tejfölt, a tormát, a metélőhagymát, a hagymát és a citromlevet egy kis tálban.

6. FŰSZEREZZÜK meg a tormás krémet sóval és borssal ízlés szerint.

7. VEGYÜK ki a húst a fritőzből mikor kész és hagyjuk pihenni 5-10 percig mielőtt felszeleteljük.

8. ÁLLÍTSUNK össze egy szendvicset úgy, hogy a tormás krémmel a zsemle alsó részét kenjük meg, adunk hozzá egy kis rukkolát, egy kis szeletelt hagymát, majd rátesszük a húst.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link