ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 ribeye steak (473 g) csont nélkül
- 20 ml olívaolaj
- 5 g só
- 1 g fekete bors
- 110 g tejföl
- 40 g előkészített, reszelt torma
- 2 g metélőhagyma, frissen vágva apróra
- 1 apróra vágott kis hagyma
- Fél citrom, kifacsarva
- Só és bors, ízlés szerint
- Szezámos magos zsemle a tálaláshoz
- Rukkola a tálaláshoz
- Felszeletelt hagyma a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az elősütés opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start menüpontot.
2. ÖNTÖZZÜK meg a steaket olívaolajjal és fűszerezzük meg sóval és borssal.
3. HELYEZZÜK a steaket az előmelegített sütőbe.
4. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.
5. KEVERJÜK össze a tejfölt, a tormát, a metélőhagymát, a hagymát és a citromlevet egy kis tálban.
6. FŰSZEREZZÜK meg a tormás krémet sóval és borssal ízlés szerint.
7. VEGYÜK ki a húst a fritőzből mikor kész és hagyjuk pihenni 5-10 percig mielőtt felszeleteljük.
8. ÁLLÍTSUNK össze egy szendvicset úgy, hogy a tormás krémmel a zsemle alsó részét kenjük meg, adunk hozzá egy kis rukkolát, egy kis szeletelt hagymát, majd rátesszük a húst.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!