ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 354 ml magas zsírtartalmú tejszín
- 1 evőkanál sótlan vaj, felolvasztva
- ½ teáskanál durva szemű só
- ¾ teáskanál kristálycukor
- ¼ teáskanál fokhagymapor
- Egy csipet szerecsendió
- Egy csipet őrölt fehérbors
- 2 teáskanál kukoricakeményítő
- 350 gramm konzerv csemegekukorica, lecsepegtetve
- 75 gramm nagy lyukú reszelőn reszelt mozzarella sajt
- 3 evőkanál reszelt parmezán sajt
ELKÉSZÍTÉS
1. HABVERŐVEL keverjük össze a tejszínt, olvasztott vajat, durva szemű sót, kristálycukrot, fokhagymaport, szerecsendiót, őrölt fehérborsot és kukoricakeményítőt, amíg a keményítő fel nem oldódik.
2. KEVERJÜK bele a kukoricaszemeket, a mozzarellát és a reszelt parmezánt.
3. VEGYÜK ki a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarából.
4. VÁLASSZUK ki a Bake (Sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 205 °C-ra, az időt pedig 15 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
5. ÖNTSÜK a kukoricás keveréket közvetlenül az előmelegített kosárba.
6. VEGYÜK ki, ha elkészült, és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!