Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Steakhouse-i tejszínes kukorica

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 354 ml magas zsírtartalmú tejszín
  • 1 evőkanál sótlan vaj, felolvasztva
  • ½ teáskanál durva szemű só
  • ¾ teáskanál kristálycukor
  • ¼ teáskanál fokhagymapor
  • Egy csipet szerecsendió
  • Egy csipet őrölt fehérbors
  • 2 teáskanál kukoricakeményítő
  • 350 gramm konzerv csemegekukorica, lecsepegtetve
  • 75 gramm nagy lyukú reszelőn reszelt mozzarella sajt
  • 3 evőkanál reszelt parmezán sajt

ELKÉSZÍTÉS

1. HABVERŐVEL keverjük össze a tejszínt, olvasztott vajat, durva szemű sót, kristálycukrot, fokhagymaport, szerecsendiót, őrölt fehérborsot és kukoricakeményítőt, amíg a keményítő fel nem oldódik.

2. KEVERJÜK bele a kukoricaszemeket, a mozzarellát és a reszelt parmezánt.

3. VEGYÜK ki a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarából.

4. VÁLASSZUK ki a Bake (Sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 205 °C-ra, az időt pedig 15 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.  

5. ÖNTSÜK a kukoricás keveréket közvetlenül az előmelegített kosárba.

6. VEGYÜK ki, ha elkészült, és tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link