ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
30-60
perc
HOZZÁVALÓK
- 500 g cékla
- 1 fej római saláta
- 100 g tofu
- 50 g mandula
- 100 g koktélparadicsom
- 1 dl olívaolaj
- 1 dl almaecet
- 20 g só
ELKÉSZÍTÉS
1. Mossuk meg a céklákat jó alaposan
2. Helyezzük az AIRFRYER-be a céklákat
3. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 150°C-on 40percre
4. Vágjuk össze a zöldségeket és a tofut, amíg sül a cékla
5. Pucoljuk meg a puha céklákat, vágjuk fel, keverjük össze a többi hozzávalóval és ízesítsük
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!