
ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
2
óra

SÜTÉS
25
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 csirkeláb
- 2 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
- 224 ml író
- 180 g finomliszt
- 3 g fokhagymapor
- 3 g hagymapor
- 3 g paprika
- 2 g fekete és fehér bors
- 5 g só
- 40 ml olaj
- Olajspray
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a csirkelábakat, combokat és az írót egy jól záródó tasakban. Hagyjuk pácolódni 1-1,5 órát.
2. KEVERJÜK össze a lisztet, a fűszereket és a sót egy tálban.
3. VEGYÜK ki a csirkét a tasakból és forgassuk meg a lisztes keverékben. Fedjük be teljesen. Majd pihentessük 15 percig a hűtőszekrényben.
4. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
5. MÁRTSUNK egy konyhai ecsetelőt olajban és óvatosan kenjük meg a csirkelábakat és combokat mindegyik oldalon.
6. HELYEZZÜK őket az előmelegített sütőbe.
7. VÁLASSZUK ki a csirke menüpontot és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.
8. VEGYÜK ki a csirkét a sütési idő félidejénél és fújjuk le olajsprayvel.
9. HAGYJUK kihűlni egy 5 percig tálalás előtt.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!