Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült csirke

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
2
óra

SÜTÉS
25
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 csirkeláb
  • 2 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
  • 224 ml író
  • 180 g finomliszt
  • 3 g fokhagymapor
  • 3 g hagymapor
  • 3 g paprika
  • 2 g fekete és fehér bors
  • 5 g só
  • 40 ml olaj
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a csirkelábakat, combokat és az írót egy jól záródó tasakban. Hagyjuk pácolódni 1-1,5 órát.

2. KEVERJÜK össze a lisztet, a fűszereket és a sót egy tálban.

3. VEGYÜK ki a csirkét a tasakból és forgassuk meg a lisztes keverékben. Fedjük be teljesen. Majd pihentessük 15 percig a hűtőszekrényben.

4. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. MÁRTSUNK egy konyhai ecsetelőt olajban és óvatosan kenjük meg a csirkelábakat és combokat mindegyik oldalon.

6. HELYEZZÜK őket az előmelegített sütőbe.

7. VÁLASSZUK ki a csirke menüpontot és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

8. VEGYÜK ki a csirkét a sütési idő félidejénél és fújjuk le olajsprayvel.

9. HAGYJUK kihűlni egy 5 percig tálalás előtt.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link