Hozzávalók:
Sült fagylalt hozzávalói ~ piskóta:
- 4 db M méretű tojás
- 120 g finomliszt
- 100 g kristálycukor
- 8 g ( 1 kis csomag ) vaníliás cukor
- 2 csipet só
Formához:
- 1 mogyorónyi mennyiségű vaj
- 2 kanál zsemlemorzsa
Tojáshab:
- 2 db tojások fehérje
- 75 g kristálycukor
Fagylalt: 8 -10 gombóc
Flambír : 3 cl bármely nagyobb alkoholtartamú égetett szesz ízlés szerint porcukor szórás
Sütőforma mérete: 18.5 x 7 cm
A piskóta sütése COSORI forrólevegős sütőben 160 C fokon 25 perc. Fagylalttal betöltve 165 C fokon 6 - 7 perc. ( ez az idő attól is függ milyen magasra lett felspiccelve a tojáshab )
Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!