Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült fagylalt ~ Piskóta alaprecept

Hozzávalók:

Sült fagylalt hozzávalói ~ piskóta:

- 4 db M méretű tojás

- 120 g finomliszt

- 100 g kristálycukor

- 8 g ( 1 kis csomag ) vaníliás cukor

- 2 csipet só

Formához:

- 1 mogyorónyi mennyiségű vaj

- 2 kanál zsemlemorzsa

Tojáshab:

- 2 db tojások fehérje

- 75 g kristálycukor

Fagylalt: 8 -10 gombóc

Flambír : 3 cl bármely nagyobb alkoholtartamú égetett szesz ízlés szerint porcukor szórás

Sütőforma mérete: 18.5 x 7 cm

A piskóta sütése COSORI forrólevegős sütőben 160 C fokon 25 perc. Fagylalttal betöltve 165 C fokon 6 - 7 perc. ( ez az idő attól is függ milyen magasra lett felspiccelve a tojáshab )

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link