Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült kolbász , almás mustárral

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1000 g sült kolbász
  • 100 g magos mustár
  • 3 db alma

ELKÉSZÍTÉS

1. Mossuk meg az almákat

2. Helyezzük az AIRFRYER-be az almákat

3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 20 percre és süssük meg az almát puhára, nem baj ha kicsit túl sül a héja

4. Pucoljuk meg és magozzuk ki az almát és villával nyomjuk szét, sózzuk , majd hozzáadjuk a mustárt

5. Válasszuk ki a GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 10 percre és süssük meg a kolbászokat

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link