ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
15-30
perc
HOZZÁVALÓK
- 1000 g sült kolbász
- 100 g magos mustár
- 3 db alma
- só
ELKÉSZÍTÉS
1. Mossuk meg az almákat
2. Helyezzük az AIRFRYER-be az almákat
3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 20 percre és süssük meg az almát puhára, nem baj ha kicsit túl sül a héja
4. Pucoljuk meg és magozzuk ki az almát és villával nyomjuk szét, sózzuk , majd hozzáadjuk a mustárt
5. Válasszuk ki a GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 10 percre és süssük meg a kolbászokat
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!