
Kolbász nap!
Mi imádjuk a kolbászokat a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben készítve. Te próbáltad már? Íme egy szuper recept tökéletes köretekkel!
Hozzávalók:- 4 bratwurst
- 2 alma (vékonyan felszeletelve)
- 1 kis hagyma (szeletelve)
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál barna cukor
- 1 evőkanál almaecet
- Só
- Bors
- Süssük a bratwurst kolbászokat a forrólevegős sütőben 230°C-on 6 percig.
- Közben aprítsuk fel az almát és a hagymát. Keverje össze egy tálban a vajjal, a cukorral és az ecettel. Főzzük 8 percig 195°C-on.
- Tálaljuk a kolbászokat a karamellizált almaszeletekkel.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!