Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült kolbász almával

 

Kolbász nap!

Mi imádjuk a kolbászokat a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben készítve. Te próbáltad már? Íme egy szuper recept tökéletes köretekkel!

Hozzávalók:
  • 4 bratwurst
  • 2 alma (vékonyan felszeletelve)
  • 1 kis hagyma (szeletelve)
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1 evőkanál almaecet
  • Bors
Elkészítés:
  • Süssük a bratwurst kolbászokat a forrólevegős sütőben 230°C-on 6 percig.
  • Közben aprítsuk fel az almát és a hagymát. Keverje össze egy tálban a vajjal, a cukorral és az ecettel. Főzzük 8 percig 195°C-on.
  • Tálaljuk a kolbászokat a karamellizált almaszeletekkel.

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link