ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
12
perc
HOZZÁVALÓK
- 1⁄2 nagy padlizsán, 25 mm-es kockákra vágva
- 7 cremini gomba, negyedelve
- 30 ml szójaszósz
- 15 g hoisin szósz
- 15 g méz
- 7 ml rizsborecet
- 1 g szezámolaj
- Rizs főzve a tálaláshoz
- 1 zöldhagyma szeletelve a díszítéshez
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a rizs és a zöldhagyma kivételével az összes hozzávalót egy visszazárható műanyag zacskóban.
2. PÁCOLJUK a padlizsánt és a gombát körülbelül 10 percig szobahőmérsékleten.
3. CSÖPÖGTESSÜK le és öntsük ki a pácot.
4. HELYEZZÜK a padlizsánt és a gombát közvetlenül a forrólevegős okossütő kosarába, a sütőbetét nélkül.
5. VÁLASSZUK ki a Veggies funkciót, állítsuk be az időt 12 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.
6. VEGYÜK ki a padlizsánt és a gombát, ha elkészült. Tálaljuk rizzsel, díszítsük zöldhagymával.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!