Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült padlizsános gomba

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
12
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1⁄2 nagy padlizsán, 25 mm-es kockákra vágva
  • 7 cremini gomba, negyedelve
  • 30 ml szójaszósz
  • 15 g hoisin szósz
  • 15 g méz
  • 7 ml rizsborecet
  • 1 g szezámolaj
  • Rizs főzve a tálaláshoz
  • 1 zöldhagyma szeletelve a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a rizs és a zöldhagyma kivételével az összes hozzávalót egy visszazárható műanyag zacskóban.

2. PÁCOLJUK a padlizsánt és a gombát körülbelül 10 percig szobahőmérsékleten.

3. CSÖPÖGTESSÜK le és öntsük ki a pácot.

4. HELYEZZÜK a padlizsánt és a gombát közvetlenül a forrólevegős okossütő kosarába, a sütőbetét nélkül.

5. VÁLASSZUK ki a Veggies funkciót, állítsuk be az időt 12 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.

6. VEGYÜK ki a padlizsánt és a gombát, ha elkészült. Tálaljuk rizzsel, díszítsük zöldhagymával.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link