ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 bagett, fél centiméter vastag szeletekre vágva
- 1 evőkanál olívaolaj, plusz szükség szerint több is
- 445 gramm koktélparadicsom, félbevágva
- 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- 1 mogyoróhagyma, apróra vágva
- 1 evőkanál friss kakukkfűlevél, apróra vágva
- 1 teáskanál kóser só
- ½ teáskanál frissen őrölt fekete bors
- 10 friss bazsalikomlevél, nagyon vékonyra szeletelve
- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
ELKÉSZÍTÉS
1. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
2. Válasszuk ki a Steak funkciót, állítsuk be az időt 3 percre, nyomjuk meg a Shake (Rázás) gombot az automatikus Shake Reminder (Rázási emlékeztető) eltávolításához, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre az előmelegítéshez.
3. Helyezzük a bagettszeleteket az előmelegített sütőtálcára, és locsoljuk meg őket olívaolajjal.
4. Vegyük ki a bagettdarabokat, amikor elkészültek. Ismételjük meg a sütési folyamatot a maradék bagettdarabokkal, amíg mind megpirul.
5. Vegyük a puha céklákat, vágjuk fel, keverjük össze a többi hozzávalóval és ízesítsük
6. Állítsuk be a hőmérsékletet 205°C-ra és az időt 12 percre, nyomjuk meg a Shake (Rázás) gombot, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre.
7. Rázzuk meg a kosarat a sütés felénél. A rázási emlékeztető jelezni fog, amikor itt az ideje.
8. Vegyük ki paradicsomos keveréket amikor elkészült, keverjük bele a bazsalikomot, kanalazzuk a pirított bagettszeletekre, majd tálaljuk reszelt parmezán sajttal díszítve.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!