ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- Fél kiló zöldbab, apróra vágva
- 2 evőkanál dijoni mustár
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 teáskanál vörösborecet
- 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál bors
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki a Cosori forrólevegős sütő Előmelegítés/Preheat funkcióját, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
2. HELYEZZÜK a hozzávalókat egy nagy tálba és forgassuk össze, amíg a zöldbabot teljesen befedi.
3. HELYEZZÜK a zöldbabot az előmelegített forrólevegős sütő kosarába.
4. ÁLLÍTSUK be a hőmérsékletet 200 fokra, az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
5. RÁZZUK meg a kosarat a sütési idő felénél.
6. VEGYÜK ki a zöldbabot, amikor elkészült és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!