Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült zöldbab

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • Fél kiló zöldbab, apróra vágva
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 teáskanál vörösborecet
  • 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál bors

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki a Cosori forrólevegős sütő Előmelegítés/Preheat funkcióját, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

2. HELYEZZÜK a hozzávalókat egy nagy tálba és forgassuk össze, amíg a zöldbabot teljesen befedi.

3. HELYEZZÜK a zöldbabot az előmelegített forrólevegős sütő kosarába.

4. ÁLLÍTSUK be a hőmérsékletet 200 fokra, az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

5. RÁZZUK meg a kosarat a sütési idő felénél.

6. VEGYÜK ki a zöldbabot, amikor elkészült és tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link