A köménymagos sertéssült hozzávalói:
- 2 kg sertéslapocka
- 1 bő evőkanál mustár
- 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 nagy fej fokhagyma
- 2 teáskanál barna cukor
- 1 teáskanál édesnemes pirospaprika
- 2 csapott evőkanál só
- 1 teáskanál koriandermag
- 1 teáskanál zöldbors
- 1 teáskanál rózsabors
- 1 mokkáskanál fehér bors
- 1 teáskanál egész kömény
- 1 teáskanál szegfűbors
- 3 ív grillfólia
spricni:
- 200 ml víz
- 50 ml konyak vagy whisky
- 30 ml almaecet
spricni alkohol nélkül:
- 100 ml víz
- 200 ml almalé
- 30 ml almaecet
A húsok sütése 60 perc 150 C fokon, ezek után 45 perc 120 C fokon. Sütési módozat: Roast
Jó étvágyat kívánok hozzá nektek is! COSORI Dual Blaze TwinFry forrólevegős sütővel nincs több rázás, nincs több forgatás, csak egyenletes sütés macera nélkül.
Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!
