Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pikáns csirkeszárnyak

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 9 g fokhagyma granulátum
  • 1 csirke húsleves alaplé kocka
  • 5 g só
  • 3 g fekete bors
  • 1 g füstölt paprika
  • 1 g cayenne bors
  • 3 g Old Bay fűszerkeverék
  • 3 g hagymapor
  • 1 g szárított oregano
  • 453 g csirkeszárny
  • Olajspray
  • Ranch szósz a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

2. KEVERJÜK össze a fűszereket egy tálban.

3. FŰSZEREZZÜK meg a csirkeszárnyakat a fűszerek felével és fújjuk be olajjal.

4. HELYEZZÜK a csirke szárnyakat az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK ki a Chicken (csirke) menüpontot, állítsuk be 30 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. RÁZZUK meg a kosarat a sütési idő felénél.

7. TEGYÜK át a csirkeszárnyakat egy tálba és jól fűszerezzük be a maradék fűszerrel.

8. TÁLALJUK ranch szósszal.
 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link