Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szárazra dörzsölt csirkeszárnyak

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • 1 teáskanál hagymapor
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál fekete bors
  • 1 teáskanál füstölt paprika
  • 1⁄2 teáskanál cayenne bors
  • 1⁄2 teáskanál szárított petrezselyem
  • 1⁄2 teáskanál szárított kakukkfű
  • 1⁄2 teáskanál szárított oregano
  • 454 gramm csirkeszárny
  • Ranch szósz, a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. Keverjük össze az összes hozzávalót egy nagy tálban, és forgassuk bele a csirkeszárnyakat, amíg teljesen be nem vonja őket a fűszerkeverék.

2. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

3. Válasszuk ki a Chicken (Csirke) funkciót, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre az előmelegítéshez.

4. Helyezzük a csirkeszárnyakat az előmelegített sütőtálcára.

5. Vegyük ki a szárnyakat, ha elkészültek, majd tálaljuk ranch szósszal.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link