ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
18
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 közepes pasztinák
- 2 evőkanál növényi olaj
- 2 teáskanál szarvasgombaolaj
- ¼ teáskanál őrölt feketebors
- ½ teáskanál nagy szemű tengeri só
- 2 evőkanál finomra aprított petrezselyem
ELKÉSZÍTÉS
1. HÁMOZZUK meg, és vágjuk fel a pasztinákot 10 centiméter hosszú és 1,3 centiméter vastag darabokra.
2. KEVERJÜK össze a pasztinákot egy tálban a növényi olajjal és az őrölt feketeborssal, és forgassuk jól össze.
3. HELYEZZÜK a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
4. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 200 °C-ra, az időt pedig 18 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
5. HELYEZZÜK a pasztinákot az előmelegített sütőtálcára.
6. FORDÍTSUK meg a pasztinákot a sütési idő felénél. A Shake Reminder (Rázási emlékeztető) funkció szól, hogy mikor kell.
7. VEGYÜK ki, ha elkészült, csorgassunk rá szarvasgombaolajat, majd díszítsük nagy szemű sóval és petrezselyemmel, ezt követően tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!