Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szarvasgombás pasztinákhasábok

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
18
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 közepes pasztinák
  • 2 evőkanál növényi olaj
  • 2 teáskanál szarvasgombaolaj
  • ¼ teáskanál őrölt feketebors
  • ½ teáskanál nagy szemű tengeri só
  • 2 evőkanál finomra aprított petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

1. HÁMOZZUK meg, és vágjuk fel a pasztinákot 10 centiméter hosszú és 1,3 centiméter vastag darabokra.

2. KEVERJÜK össze a pasztinákot egy tálban a növényi olajjal és az őrölt feketeborssal, és forgassuk jól össze.

3. HELYEZZÜK a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

4. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 200 °C-ra, az időt pedig 18 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez. 

5. HELYEZZÜK a pasztinákot az előmelegített sütőtálcára. 

6. FORDÍTSUK meg a pasztinákot a sütési idő felénél. A Shake Reminder (Rázási emlékeztető) funkció szól, hogy mikor kell.

7. VEGYÜK ki, ha elkészült, csorgassunk rá szarvasgombaolajat, majd díszítsük nagy szemű sóval és petrezselyemmel, ezt követően tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link