Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

7 fűszeres csirkecomb zsíros krumpli

A fűszeres csirke hozzávalói:

- 4 db 275 g csirkecomb (csontos súly)

- 1200 g krumpli

- 1 kis csokor petrezselyem

- 7 - 8 bő evőkanál sertészsír a krumplikhoz

- alufólia

Fűszerkeverék:

- 2 teáskanál só

- 2 teáskanál fokhagymapor

- 1 púpos teáskanál édes nemes pirospaprika

- 2 teáskanál szárított petrezselyem

- 1 csapott mokkáskanál őrölt fehérbors

- 2 csipet őrölt szerecsendió

- 1 csapott teáskanál majoránna

- 1 csapott teáskanál Chili paprika pehely

- 4 evőkanál extra szűz olíva olaj

A csirkecombok sütése 200 C fokon 24 perc, félidőben 12 percnél meg fordítva kell készre sütni. A héjas krumpli sütése170 C fokon 45 perc. A csirkénél érdemes úgy kezdeni a sütést hogy a behelyezésnél a bőrös oldala kerüljön alulra, és a végén természetesen a bőrös rész már felül legyen, szépen ropogósra lehessen azt sütni.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link