Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karfiol fasírt

 

Hozzávalók:

A karfiol fasírt hozzávalói:

- 1700 g karfiol ( tisztított súly 1250 g )

- 1.5 evőkanál só a karfiol főzőséhez

- 130 g zabpehely

- 1 db tojás ( L méret )

- 2 db vöröshagyma

- 2 gerezd fokhagyma

- 120 g sajt ( trappista )

- 80 g teavaj

- 1 csokor petrezselyem

- minimális olaj spray a fasírtok fújásához só ízlés és fajta szerint ( receptben 2 csapott teáskanál )

- 3 csapott teáskanál édes nemes pirospaprika a fasírthoz

- 1 csapott teáskanál roppantott fekete bors

- 2 - 3 csipet őrölt szerecsendió

A fasírtok forgatásához:

- zsemlemorzsa, vagy éppen zabpehelyliszt

- 1 - 1 teáskanál édes nemes pirospaprika

Az elkészült masszánál figyelni kell a karfiol víztartalmára, ha azt kissé lazának találjátok további kevés zabpehely adható hozzá!

COSORI: 200 C fokon 8 - 8 perc oldalanként

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link