
ISTENI rántott gomba COSORI-ban!
Mi lehetne jobb módja annak, hogy élvezd az ízletes gombát , mint egy olyan recept, amely kívül ropogósra, belül pedig finomra süti?
Ha egyetértesz, akkor van egy tökéletes receptünk a számodra.
Hozzávalók:- 450 g gomba
- 3 nagy tojás
- 125 g búzaliszt
- 120 g zsemlemorzsa vagy pankomorzsa
- Fokhagymapor
- Só
- Bors
- Olaj
Elkészítés:
- Verjük fel a tojásokat egy tálban. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a zsemlemorzsát, a sót, a fokhagymaport és a borsot.
- Mártsuk a gombát a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsás keverékbe.
- Tegyük a gombákat a sütőbe úgy, hogy ne érjenek össze. Fújjuk be olajjal.
- Süssük 12 percig 190ºC-on.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!