Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szuper ropogós gomba

 

ISTENI rántott gomba COSORI-ban!

Mi lehetne jobb módja annak, hogy élvezd az ízletes gombát , mint egy olyan recept, amely kívül ropogósra, belül pedig finomra süti?

Ha egyetértesz, akkor van egy tökéletes receptünk a számodra.

Hozzávalók:
  • 450 g gomba
  • 3 nagy tojás
  • 125 g búzaliszt
  • 120 g zsemlemorzsa vagy pankomorzsa
  • Fokhagymapor
  • Bors
  • Olaj

Elkészítés:

  • Verjük fel a tojásokat egy tálban. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a zsemlemorzsát, a sót, a fokhagymaport és a borsot.
  • Mártsuk a gombát a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsás keverékbe.
  • Tegyük a gombákat a sütőbe úgy, hogy ne érjenek össze. Fújjuk be olajjal.
  • Süssük 12 percig 190ºC-on.

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link